Gratis Download


gratis-download

Brugervejledning til at køre Værktøj til fjernelse af Spyware

 Du kan hente værktøj til fjernelse af Spyware, alt du behøver at gøre er at klikke på knappen. Det vil tage noget tid at downloade og gemme hjælpeprogrammet til angivne placering på harddisken. Som færdig skal du køre .exe-fil for at installere programmet og slippe ud af skadelig spyware, malware ware, adware, ransomware, browser flykaprer, trojanske heste, rootkit og andre.

Trin 1: Først skal du hente og installere softwaren på inficerede PC. Som processen er færdig, vil du kunne se grænsefladen for ansøgningen. Nu, skal du klikke på knappen “Scan computeren” hvor værktøjet vil begynde at søge efter de inficerede filer.

1

Trin 2: I næste trin, værktøjet vil starte scanning proces og finde de inficerede filer. Den registrerede trussel er tilgængelige i miniatureformat.

2

Trin 3: Værktøjet tilbyder en indbyggede funktion, der hedder “Spyware HelpDesk”. Ved hjælp af ansøgningen vil du få komplette oplysninger om spyware og malware stødt på Windows PC.

3

Trin 4: Gøre brug af “System Guard” til at blokere alle skadelige filer fra indtastning til Windows PC at stoppe virus fra fremtidige malwareangreb på PC.

4

Kunne ikke hente værktøj til fjernelse af Spyware? Hvad gør næste?

Hvis du ikke kan hente værktøj til fjernelse af spyware og følelse frustreret, så er det på grund af forekomsten af virus inde i din PC. Faktisk, at malware helt ændrer PC og Internet indstillinger ved hjælp af proxy-serveren og forhindrer for at installere ny hardware eller software komponenter. I sådan situation trin som anført her vil hjælpe dig med at slippe ud af problemet:

Trin 1: Først og fremmest, Åbn Internet Explorer og klikke på Internetindstillinger

internet-option
Trin 2: Næste, klik på indstillingen forbindelsen

connection
Trin 3: Gå til Lan-indstillinger

lan-settings

Trin 4: Du skal nu, Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, viser “Brug en proxyserver til Lan” og klik på Ok

proxy

Ikke Able at installere Spyware Removal tool? Hvad gør næste?

I nogle situationer er brugerne ikke kunne installere programmet på Windows PC og støder på med irriterende fejlmeddelelser mens du starter programmet. Generelt, så problem opstå beskadigelse af .exe fil med filtypenavnet malware. Derfor, uanset hvilken fil, forsynet med ovennævnte udvidelse få installeret processen får fratrådte og pop ups fejlmeddelelse.

I sådanne kritisk tilstand, opstår det første spørgsmålet hvordan til at udføre processen når malware har bocked værktøjet. For at slippe ud af den ovennævnte problem, anbefales det at køre PC i fejlsikret tilstand og følg instruktionen som anført her.

Trin 1: For at åbne PC i safe mode kontinuerligt Klik på F8 ved næste opstart tid. Du vil kunne se få vist indstillingen Windows avancerede. Undgå enhver beeping støj, hvis din PC generering

Trin 2: Vælg den “fejlsikret tilstand med netværk” indstilling ved hjælp af pil-tasten på tastaturet, og tryk på Skriv

windows-advanced-options-menu

Trin 3: Vælg næste, som du ønsker at genstarte Operativsystemet. Hvis du ikke er i stand til at få vist indstillingen derefter springe trin og flytte til den næste

select-operating-system

Trin 4: Du får en pop-up-meddelelse fortæller din PC kører i fejlsikret tilstand. I dette trin, bør du kræve for at klikke på “yest”-knappen for at komme videre

windows-running-safe-mode

Trin 5: Klik nu på Windows-logoet og kommandoen i Kør, skrive følgende kommando:

“REG ADD”HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\MSIServer”/VE /T REG_SZ /F /D”Service”

run-reg-add-service

Trin 6: Før du trykker på OK knappen gør sikker på har du indtaster den rigtige kommando

Trin 7: Igen åbne køre boksen og Skriv “net start misserver” og klik på OK

run-reg-add-service

Én gang, er du færdig med den proces, du vil kunne installere værktøj til fjernelse af Spyware og slippe ud af ovennævnte problem.

Værktøj til fjernelse af Spyware

gratis-download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *